Babiččiny bramboráky Uvařeno 2 304x


Recept

  1. Brambory si nastrouháme najemno a vymačkáme z nich vodu, přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a prolisovaný česnek.
  2. Klobásku či slaninku si nakrájíme na kostky a přidáme do směsi, přisypeme mouku, aby byla směs akorát hustá. Smažíme na oleji dozlatova.
  3. Hotové bramboráčky můžeme podávat s masovou směsí nebo jen tak se zeleninou.

Další recepty na Babiččiny bramboráky

Vyzkoušejte další podobné recepty na Babiččiny bramboráky
Ingredience
  • 1 kg brambory
  • 2 vejce
  • 300 g uzenina (slanina)
  • polohrubá mouka
  • pepř
  • sůl
  • majoránka
  • 6 stroužků česnek
  • olej
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty