Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku
Brambory oloupeme a nastrouháme. Poté přidáme všechny ingredince a vypracujeme haldké těsto. Z těch tvoříme
Oloupané brambory nastrouháme a přidáme utřený česnek. V misce smícháme s ostatními surovinami a důkladně
Oloupané brambory nastrouháme najemno. Přidáme pokrájenou hlívu a ostatní suroviny. Osolíme, opepříme
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme a ve vhodné míse smícháme s vajíčkem. Přidáme majoránku
Hermelíny podélně rozřízneme, tak aby jich vzniklo 6. Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme