Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
35 m
janapozarova
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Švestky vypeckujeme a rozkrojíme na půl. Usušíme - pozor švestky mají vláčnou dužinu, proto
Příprava zelí: V hrnci zesklovatíme na sádle cibuli Vmícháme nasekané švestky a poté krátce podusíme a
Vypeckované propařené sušené švestky pak na kuřecí kolečka nakrájenou cibuli a tou pak poklademe ještě švestky
Přidáme do ní oprané,uvařené a prolisované švestky.
máslo, a ještě minutku prohřejeme, nakonec přidáme švestky
Na připravené řízky položíme plátek slaniny, 2 sušené švestky, svineme a spíchneme párátkem nebo můžeme
Plátky slaniny podélně rozřízneme, zabalíme do každého švestku Připravené švestky krátce opečeme ze všech stran na
Sušené švestky nakrájíme na tenké proužky. promícháme kopřivové listy s nasekanými cibulkami a švestkami
Sušené švestky opláchneme, necháme v cední- ku okapat Po zchladnutí švestky vypeckujeme.
Doporučuju zkusit tam dát i švestky v rumu.