Bosáky se zelím Uvařeno 608x


Recept

  1. Brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Odlijeme z nich přebytečnou vodu a osolíme. přidáme vejce, rohlíky nakrájené na kostičky a mouku.
  2. Rukama spojíme v těsto, ze kterého vytvoříme kulaté knedle.
  3. Ty dáváme do vroucí osolené vody a vaříme půl hodiny. Hotové knedle potřeme máslem.
  4. Červené zelí nakrájíme a dáme do hrnce s troškou vody.
  5. Přidáme sůl a kmín a dusíme, dokud zelní nezměkne. Poté dochutíme cukrem, octem solí.
  6. Nakonec přidáme nakrájenou cibulku. Zdobíme cibulkou orestovanou na másle.

Další recepty na Bosáky se zelím

Vyzkoušejte další podobné recepty na Bosáky se zelím
Ingredience
  • 1 kg brambory
  • 2 ks vejce
  • 5 ks rohlíky
  • 500 g mouka (hrubá)
  • sůl
  • hlávka zelí (červené)
  • kmín
  • cukr
  • ocet
  • 4 ks cibule
  • 100 g máslo
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty