Prémiový obsah
★★★
1.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
v teple, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme máslo
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
uvaříme všechny halušky, vložíme je na rozehřáté máslo Místo másla můžeme použít pro lepší chuť i nakrájenou
dosolíme, přidáme půl hrnku vlažného mléka, kousek másla Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme
k bramborám a rozmělníme na hrubší kaši, kterou podle kaši.
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
pustíme na nejnižší otáčky a postupně zapracujeme máslo Zvýšíme otáčky a vyšleháme nadýchanou bramborovou kaši