1.9K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
propasírujeme, přidáme 2 lžíce oleje a vymícháme je na kaši Kaši dáme do zapékací mísy a zapečeme v troubě asi
Vaříme společně se zeleninou do změknutí. Poté scedíme, přidáme mléko a kousek másla a uděláme kaši
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Na pánvi rozpálíme olej a zeleninu na něm asi 5 minut Orestovanou zeleninu promícháme s bramborovými noky
Zvýšíme otáčky a vyšleháme nadýchanou bramborovou kaši
Přilijeme smetanu a vyšleháme hladkou tužší kaši. Bramborovou kaši navrstvíme rovnoměrně do zapékací
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Troubu předehřejeme na 200°C. Palice česneku potřeme olejem, zabalíme do alobalu a pečeme 30 minut. Mezitím
Do osolené vody dáme vařit oloupané a nakrájené brambory. Brambory scedíme a necháme v hrnci. V rendlíku
Brambory a dýní očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme do vody a uvaříme doměkka. Osolíme, zcedíme