2.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
mletý pepř a tvarujeme z propracované směsi kulaté knedlíky Uvařené knedlíky propícháme vidličkou a posypeme na
Na másle si opražíme cibulku, nakrájenou slaninu a Příprava knedlíků: Brambory dáme vařit ve slupce.
Umyté beraní stehno prošpikujeme proužky uzené slaniny
Brambory uvaříme a nastrouháme, necháme vychladnout a přidáme vejce mouku a trochu soli. Důkladně propracujeme
Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 12 minut
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme knedlíky, které
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.