Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
55 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
důkladně smícháme, propracujeme a potom z ní vytvoříme krokety
Hotovou bramborovou kaši smícháme s vejcem, strouhaným
Brambory opláchneme, uvaříme doměkka v osolené vodě a necháme je vychladnout. Pak je nastrouháme najemno
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kusy a uvaříme v osolené vodě bez kmínu doměkka. Zcedíme, vodu
Brambory najemno nastrouháme, smícháme s moukou, nasekanými škvarky, osolíme a vejci zaděláme tužší těsto
Brambory uvařené v osolené vodě rozmačkáme s máslem, vyšleháme na hladkou kaši s mlékem, okořeníme muškátovým
Na krokety můžeme použít bramborovou kaši která nám Z kaše mokrými rukami formujeme krokety.
Teplé brambory smícháme se solí, moukou a vejcem. Vypracujeme těsto, ze kterého odkrajujeme polévkovou
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a společně s