Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. V hrnci rozehřejeme sádlo a placky pomažeme.
Na pomoučněném vále vyválíme tenké placky. Placky namažeme povidly a srolujeme.
Ze směsi tvarujeme placky a smažíme na oleji dozlatova
Z tohoto těsta vytvarujeme placky, které smažíme v Na ještě teplé placky, pokud je přirpacujeme nasucho
Ze směsi smažíme placky na rozpáleném oleji a podáváme je například s čerstvou zeleninou nebo sýrem.
rozehřejeme ji a pokládáme na ni tence rozválené placky Když se na placce objeví hnědé flíčky obrátíme ji.