Bramborovo-fenyklová kaše Uvařeno 1 326x


Recept

  1. Z fenyklu vyloupneme vnitřní lůžka, aby nám vznikly „lodičky“, poté rozpůlíme a ze středu vykrojíme tvrdé jádro, nakrájíme zbytek nadrobno.
  2. Fenykl uvaříme na páře spolu s bramborami (20 minut).
  3. Fenykl, olej a vývar dáme do mixéru a rozmixujeme, brambory prolisujeme do mísy, ochutíme solí a pepřem, zdobíme koprem.

Další recepty na Bramborovo-fenyklová kaše

TIP

TIP: Pokud přidáme a rozmixujeme ještě dvě uvařené mrkve kaše získá příjemnou nasládlou chuť.

Vyzkoušejte další podobné recepty na Bramborovo-fenyklová kaše
Ingredience
  • 2 ks fenykl
  • 4 ks brambora
  • 4 lžíce olej (olivový)
  • 80 ml vývar (kuřecí)
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce kopr
Čas přípravy
30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty