Bramborový salát s blanšírovanou cibulí Uvařeno 444x


Recept

  1. Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, oloupeme je a nakrájíme na kolečka.
  2. Cibuli oloupeme a pokrájíme.
  3. Vložíme ji do vývaru a chvíli povaříme.
  4. Pak ji i s vývarem přidáme k bramborám.
  5. Necháme rozležet.
  6. Okurky nakrájíme, petržel nasekáme.
  7. Přidáme k bramborám, pokapeme olejem a dochutíme.

Další recepty na Bramborový salát s blanšírovanou cibulí

Vyzkoušejte další podobné recepty na Bramborový salát s blanšírovanou cibulí
Ingredience
  • 2 kg brambory (typu A)
  • 1 ks cibule (velká)
  • 100 ml vývar (zeleninový)
  • 4 ks okurky (kyselé)
  • 4 stonky petržel
  • 2 lžíce olej (řepkový)
  • 2 lžíce ocet (vinný)
  • sůl a pepř
Čas přípravy
40 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty