Přílohy nejen k hlavním jídlům (rýže, těstoviny, bulgur, kuskus, polenta, pohanka, jáhly, quinoa, luštěniny, pečivo, brambory, batáty, knedlíky)

Bramborový salát nakyselo

Čas přípravy: 40 minut
recepty
Přidejte první komentář
  Přidejte fotku 
Ingredience
  • 800 g brambory
  • 3 ks řapíkatý celer
  • 100 g okurky (nakládané)
  • 250 g majonéza
  • lžíce hořčice (plnotučná)
  • 1/2 lžička paprika (mletá)
  • 1/2 lžička chilli vločky
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy receptu:

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme na menší kousky.
  2. Dáme do mísy a přidáme zbytek surovin, dochutíme solí a pepřem a dáme vychladit do lednice.
  3. Podáváme jako přílohu k řízkům nebo k vánočnímu kaprovi.