Bramborový salát s uzenou makrelou a libečkem Uvařeno 91x


Recept

  1. V hrnci přivedeme k varu vodu. Uvaříme v ní brambory se solí a mátou.
  2. V míse smícháme creme fraiche, nasekaný libeček a citronovou šťávu.
  3. Filety zbavíme kůže a maso rozebereme.
  4. Brambory scedíme, rozkrájíme a necháme krátce vychladnout. Potom přidáme do mísy a zamícháme.
  5. Přidáme makrelu, listy špenáty a rokety. Promícháme a můžeme podávat.

Další recepty na Bramborový salát s uzenou makrelou a libečkem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Bramborový salát s uzenou makrelou a libečkem
Ingredience
  • 350 g brambory (nové)
  • špetka sůl
  • 6 snítek máta
  • 100 g creme fraiche
  • 1 lžíce výhonky libeček (nasekané)
  • šťáva z 1 citronu
  • 2 filety makrela (uzená)
  • 2 hrsti listy špenát (mladý)
  • 1 hrst listy roketa
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty