Prémiový obsah
★★★
763 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
přidáme kmín, nadrobno nakrájené očištěné a umyté hřiby Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Hříbky očistíme a oddělíme kloboučky od nožiček. Klobouček položíme klenbu nahoru na grilovací rošt a
Hlavičky hřibů omyjeme, osušíme, nakrájíme na tenké pak ho převaříme a ještě horkým nálevem zalijeme hřiby
dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájený hřib , brambory a uzeninu.
Přebrané a umyté kroupy uvaříme v osolené vodě do měkka. Očištěné, nakrájené houby dáme dusit na nasekanou
Poté přidáme umyté, nakrájené hřiby, sůl, kmín, podlijeme Podáváme s rýží, nebo bramborami.