Přílohy nejen k hlavním jídlům (rýže, těstoviny, bulgur, kuskus, polenta, pohanka, jáhly, quinoa, luštěniny, pečivo, brambory, batáty, knedlíky)

Bulgur s tuňákem

Čas přípravy: 20 minut
recepty
Přidejte první komentář
  Přidejte fotku 
Ingredience
  • 200 g bulgur
  • sůl
  • pepř
  • chilli paprička
  • konzerva tuňák
  • olej (olivový)
  • bylinky
  • pár kapek citronová šťáva

Postup přípravy receptu:

  1. Bulgur uvaříme podle návodu na balení do měkka.
  2. Chilli nakrájíme na malé kousky a vmícháme do uvařeného bulguru. Poté přidáme tuňáka.
  3. Pokud máme tuňáka v olivovém oleji další olej už nepřidáváme, pokud ne přidáme 1-2 lžíce.
  4. Nakonec dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.