Prémiový obsah
★★★
964 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Uvaříme rýži. umleté madle opražíme na lžíci másla. Cibuli na drobno nakrájenou osmahneme do hněda na
Nakrájené rohlíky na kousky smícháme s mlékem. Po nasáknutí přebytečné mléko vymačkáme a rohlíky promícháme
Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Maso a rohlíky si nakrájíme na kousky. Žloutky vyšleháme s mlékem
Pstruhy si očistíme, zevnitř i zvenku, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odstát. Bylinky umyjeme
Kuře důkladně očistíme a osušíme, pak ho zvenku i zevnitř osolíme. V misce vyšleháme med, máslo, koření
Nádivkou naplníme stehna a kovovými jehlami je za kůži
Vsypte je do mísy, v mixéru teď nasekejte petržel a mandle Povrch můžete ozdobit celými mandlemi.
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku