Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Sádlo rozpálíme v hrnci, cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém sádle opečeme dozlatova. Cibuli
Žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme s polečně se slaninou nakrájenou na kostečky na pánvi. Brambory
Omyté maso nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky. Papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Cibuli
Brambory uvaříme (nové klidně ve slupce), necháme chvilku vychladnout, nakrájíme na plátky a poklademe
nalijeme trochu oleje a poklademe ho nakrájenými dukátky Bramborové dukátky podáváme jako přílohu nebo jako
Uvařené brambory nastrouháme na jemno, smícháme se žloutkem, pažitkou, strouhankou, máslem a vytvoříme
Brambory uvaříme den předem ve slupce. Oloupeme, nastrouháme a smícháme s moukou, vejcem, žloutkem, a
Uvaříme brambory ve slupce. Ještě horké je oloupeme a propasírujeme do mouky, osolíme, přidáme rozšlehané
Brambory uvaříme ve slupce, poté oloupeme a nastrouháme. Přidáme mouku, sůl, vejce, žloutek a krupici
Klasickým způsobem připravené bramborové těsto vyválíme jiné pánvi osmahneme na kolečka nakrájenou klobásu, dukátky