Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Uplácané karbanátky smažíme v rozpáleném tuku po obou Horké hrachové karbanátky servírujeme s bramborovou
Nadrobno nasekanou cibulku a česnek opečeme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku
Hrách namočíme do studené vody a v nové vodě druhý den uvaříme doměkka. Uvařený hrách prolisujeme a z
Hrách si přes noc namočíme do vody. Poté přecedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme
Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Mrkev i bramboru očistíme a nakrájíme na malé kostky, hrách
Hrách uvaříme s kouskem uzené slaniny doměkka. Na tuku osmažíme jemně nasekanou cibuli, přidáme mouku
Hrášek uvaříme cca 10 min ve vodě nebo v kuřecím vývaru. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Až bude hrášek
Na oleji v hlubokém hrnci osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, kousek pórku, hrách
Hrách propláchneme a přes noc namočíme do vody. Druhý den doplníme vodu a hrách uvaříme. Měkký hrách