Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme
hustá kaše, ze které vykrajujeme namočenými lžícemi noky Uvařené noky můžeme například přidat do hotové polévky
Nastrouháme na jemno a přidáme škrobovou moučku, vajíčko Tvarujeme noky polévkovou lžící a vhazujeme je do vroucí
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky Uvařené noky podáváme s rozpuštěným máslem a strouhaným
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.
Nastrouháme na jemno a přidáme škrobovou moučku, vajíčko Příprava směsi: Nejprve nakrájíme cibulku a špek na jemné
Do misky prosyjeme mouku s práškem, přidáme mléko ušlehané se solí a žloutkem, promícháme, aby se suroviny
Mouku prosijeme do mísy, přidáme vejce, mléko, cukr, olej a malou špetku soli. Důkladně vymícháme na