Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
30 m
janapozarova
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Do mísy nasypeme pokrájené rohlíky, přidáme mléko se žloutky, sůl, nakrájenou petrželku a mouku. Do základu
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Do nahřátých sklenic nalijeme becherovku, pomerančový likér, med a překapávanou kávu. Smetanu si vyšleháme
Maso rozřízneme na plát, rozklepeme, osolíme, opepříme a natřeme hořčici. Na pánvi orestujeme hrášek,
Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém sádle prudce osmažíme. Přidáme nakrájenou cibuli, osmažíme,
Housky nakrájíme na kostičky. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílku vyšleháme sníh.
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Housky pokrájíme na kousky, ty krátce opečeme na přepuštěném másle. Žloutky vyšleháme s rozpuštěným máslem
Dva dny staré rohlíky si nakrájíme a necháme oschnout do druhého dne, přidáme dvě hrsti petrželové nati
Pečivo nakrájíme na kostičky, necháme proschnout. Poté pokropíme troškou z připraveného mléka a přidáme
Z vajec oddělíme žloutky, dáme je do mísy, přidáme dvě lžíce másla a sůl a utřeme. Pak přidáme smetanu
Bílky oddělíme od žloutků. Do žloutků přidáme mléko, mouku, sůl a petrželku. Směs promícháme, přidáme