Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Kedlubnu očistíme, umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do vroucí osolené vody. Uvařený kedluben
Umytý, oloupaný kedluben a mrkev uvaříme v osolené vodě. Nastrouháme ho na nudle, nebo na plátky a dáme
Kedlubny nakrájíme na nudličky, v hrnci rozehřejeme máslo a kedlubny podusíme. Zaprášíme hladkou moukou
Brambory i kedlubny oloupeme, opereme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme je osolenou vodou a přivedeme
Kedlubny oloupeme, nakrájíme je asi na 1 cm silné plátky, které v osolené vodě uvaříme téměř doměkka.
Ve vodě uvaříme drobně pokrájenou zeleninu, pak vodu slijeme, ale nevyléváme! Zeleninu důkladně rozmačkáme
Kedlubny očistíme, omyjeme na nastrouháme nahrubo. Vložíme je do mísy, přidáme na kostky nakrájený balkánský
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Nakrájenou kedlubnu na plátky dáme vařit do osolené vody asi 10 minut. Mezitím si připravíme jíšku z
Nakrájenou cibuli orestujeme v hrnci, poté přidáme nakrájenou bramboru a kedlubnu na kostičky. Zalijeme