Lehce pikantní brambory Uvařeno 1 420x


Recept

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na co nejtenčí kolečka.
  2. Smícháme si olej, máslo, chilli a promícháme s bramborami.
  3. Pekáč si vymažeme olejem a skládáme brambory, mezi ně přidáváme česnek, zakryjeme alobalem a pečeme asi hodinu.
  4. V polovině alobal sundáme, aby byly brambory hezky křupavé, před dopečením přidáme tymián a pokapeme olivovým olejem.

Další recepty na Lehce pikantní brambory

Vyzkoušejte další podobné recepty na Lehce pikantní brambory
Ingredience
  • 2 kg brambory
  • 20 g máslo
  • 3 lžíce olej (olivový)
  • 1 chilli paprička
  • 3 stroužky česnek
  • tymián
  • sůl
Čas přípravy
40 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty