Prémiový obsah
★★★
513 čtenářů
20 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Přidáme byliny, ovesné vločky a vaříme dalších 10 minut Polévku zjemníme mlékem, prohřejeme a podáváme.
Sójový granulát nasypeme do misky. Dle chuti polévku dokořeníme a podáváme s nasekanou
Okapané nočky společně s masem z hlav a vnitřností vkládáme do hotové polévky.
Nyní si připravíme nočky. Lžičkou tvoříme noky a dáváme je přímo do vroucí polévky
Nočky připravíme smícháním vajec, soli a krupice. Nočky naléváme přes vidličku do vroucí polévky.
Granulát dáme do misky, přidáme ovesné vločky, zalijeme
Sójový granulát posypeme polévkovým kořením a necháme Přidáme vločky, koření, sójovou omáčku, vejce a osolíme