1.3K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Den před přípravou uvaříme brambory ve slupce a oloupeme. Potom je nastrouháme, promícháme s moukou,
Brambory uvaříme a nastrouháme, necháme vychladnout a přidáme vejce mouku a trochu soli. Důkladně propracujeme
Z připraveného těsto vložíme knedlíky a plníme je masem Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 12 minut
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a oloupeme je. Nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl
Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme knedlíky, které
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Dáme vařit vodu na knedlíky. jej zaválíme do těsta, ze kterého uděláme podlouhlé knedlíky
Brambory oloupeme, uvaříme. Pak z nich slijeme vodu a prolisujeme je. Přidáme máslo, 4 žloutky, muškátový