Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
35 m
janapozarova
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Podáváme s bramborovým knedlíkem, klasicky s brusinkami
Rohlík si nakrájíme na malé kousky. Vyšleháme si bílek, který smícháme se zbylými ingrediencemi. Hrníčky
Knedlíky vaříme ve vroucí, osolené vodě asi 10-12 minut Hotové knedlíky obalíme ve směsi cukru a skořice a
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno, přidáme vejce. Poté sušený česnek, vločky, chilli, osolíme a
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Dáme vařit vodu na knedlíky. jej zaválíme do těsta, ze kterého uděláme podlouhlé knedlíky
Brambory oloupeme, uvaříme. Pak z nich slijeme vodu a prolisujeme je. Přidáme máslo, 4 žloutky, muškátový
Brambory uvaříme, nastrouháme, rozmícháme s rozšlehanými vejci, moukou, krupicí a trochou soli. Zpracujeme