Prémiový obsah
★★★
527 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Špičaté zelí nakrájíme na větší kostky a spaříme v Pak ho propláchneme studenou vodou, zelí by mělo zůstat
Ze zelí odstraníme vrchní špinavé či poškozené listy Nakrouhané zelí přesypeme do vaničky/lavoru.
Osolíme, přidáme kmín a zelí. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme, přidáme zelí
Přidáme kmín, zelí, cukr, sůl a zalijeme vínem. nalijeme do kastrůlku a na dno pekáče rozmístíme zelí
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a podlijeme vodou.
Mísu vymažeme sádlem, vyložíme listy zelí, naneseme maso, nahoře musíme končit listy zelí.