Prémiový obsah
★★★
887 čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
vode ( skôr tiahneme, aby sa noky nerozvarili ) asi Dvoma lyžicami vykrajujeme väčšie noky a vyprážeme
Uvařenou brokolici rozmačkáme v misce vidličkou. Na másle necháme zpěnit nadrobno nasekanou cibulku a
poklademe třemi plátky těstovin, potřeme pětinou brokolicového
Brokolici umyjeme, nakrájíme na jednotlivé růžičky a uvaříme v osolené vodě. Připravíme si hlubokou pánev
Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek, chilli a 2 okapané nakládané ančovičky. Za stálého
Troubu si předehřejeme na 180 °C. Do větší mísy si nasypeme celozrnnou mouku. Máslo si rozpustíme, nalijeme
Do formy na koláč vyložíme těsto. V míse smícháme smetanu s vejci, solí, pepře, a muškátovým oříškem.
Brokolici krátce povaříme a rozdělíme na růžičky. Vejce si uvaříme natvrdo. Všechny suroviny nakrájíme