Prémiový obsah
★★★
597 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Z každého kousku utvoříme nok, který smažíme po obou Usmažené noky podáváme jako přílohu k pečeným nebo
Vařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme scezené a nadrobno nakrájené zelí
Příprava noků: Brambory uvaříme ve slupce.Oloupeme Dochutíme solí, pepřem a podáváme s noky.
Noky si uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě Vmícháme slaninu, hotové noky a prohřejeme.
Poté pomocí lžiček tvarujeme noky, které vaříme v hrnci Po dovaření omastíme, aby se nám noky neslepily, a
Do bílků přidáme trošku soli a vyšleháme, poté přidáváme cukr s vanilkou a citronovou kůru. Nakonec přidáme
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, vsypeme noky Uvařené noky podáváme s rozpuštěným máslem a strouhaným