Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
45 m
nikolka
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Poté zcedíme, vmícháme smetanu, prolisovaný česnek Na pánvi opečeme na kostky nakrájenou slaninu a přidáme
Fazolky se slaninou přesypeme do větší mísy a zalijeme smetanou, může být i zakysaná (dle chuti).
Zalijeme vývarem, vložíme fazolky a povaříme. Dochutíme kečupem a smetanou.
osmahneme osolené, opepřené kuřecí plátky obalené ve slanině Fazolky uvaříme doměkka.
nakrájenou cibuli a přidáme na kostky nakrájenou slaninu Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a poté přidáme fazolky a krátce opečeme.
pánvi na troše oleje osmahneme na kostky nakrájenou slaninu ještě smetanu.
Na sádle si osmahneme cibulku a slaninu. a nakonec osmaženou cibulku se slaninou.
Slaninu nakrájíme na kostky a obojí rozložíme na plech Mezitím z fazolek odkrojíme konce a krátce je povaříme
jarní cibulkou. Ozdobíme pažitkou a podáváme se zakysanou smetanou.
Plátky slaniny opečeme dokřupava. Přidáme maso, osmaženou cibulku a slaninu.