1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Do vroucí osolené vody zavaříme kukuřičnou krupici Kaši před podáváním posypeme opraženou cibulí, nebo
kaši. Do ještě horké kaše vmícháme několik lžiček sušené
V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme kukuřičnou kaši Kukuřičnou kaši poté rozdělíme na talíře a poklademe
Kukuřičnou mouku vaříme ve vroucí vodě na kaši (obvykle Do hotové kukuřičné kaše poté vmícháme škvarečky ze
Přidáme kukuřičnou a hladkou mouku. Jakmile se na nich udělají černé flíčky a tortily se
nakonec z ní vytvarujeme karbanátky, které obalíme v kukuřičné dýně měkké, přidáme máslo a rozmixujeme na hladkou kaši
Nejprve se dáme na přípravu těsta. Do mísy si připravíme mouku, ve které uděláme jamky, do kterých nalijeme
Oba konce tortily přehneme směrem dovnitř a zamotáme
Uvařenou masovou směs dáme na tortily, posypeme nastrouhaným
Pokud použijeme čerstvou kukuřici, ořízneme ostrým nožem zrnka z klasu. Pět minut vaříme v hrnci vody