Tradiční česká nádivka Uvařeno 861x


Recept

  1. Housky nakrájíme na kostky a osmahneme na másle. Poté zalijeme mlékem. Přidáme nasekané bylinky, sůl, pepř muškátový oříšek a žloutky.
  2. Bílky vyšleháme a přidáme do směsi.Nakonec vmícháme prolisovaný česnek a dáme do zapékací mísy.
  3. Upečeme dozlatova při 200°C asi 30-40 minut. Podáváme jako přílohu.

Další recepty na Tradiční česká nádivka

Vyzkoušejte další podobné recepty na Tradiční česká nádivka
Ingredience
  • 400 g housky (staré)
  • 50 g máslo
  • 600-700 ml mléko
  • hrst bylinky (dle chuti)
  • 3 stroužek česnek
  • muškátový oříšek (strouhaný)
  • 6 ks vejce
  • sůl
  • pepř
Čas přípravy
1 hodina

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty