1.1K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Nejdříve si uvaříme kuřecí maso a poté spolu s krůtím stehnem nakrájíme nadrobno. Pečivo si nakrájíme
Rohlíky si nakrájíme na menší kousky a kopřivy spaříme Nádivku přendáme do zapékací mísy vymazané máslem.
vejce, majoránky, soli a pepře si vytvoříme masovou nádivku Žloutky smícháme se smetanou, petrželkou, kopřivami
Mladé kopřivy si krátce spaříme horkou vodou, necháme
Kopřivy pořádně omyjeme, nasekáme nadrobno a vmícháme
Housky nakrájíme na kousky a namočíme do mléka. Mezitím si vyšleháme žloutky, přidáme nakrájené maso,
Opláchnuté kopřivy spaříme vařící vodou, necháme je Upečenou nádivku krájíme na plátky a podáváme buď se
Na másle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme špenát, který ochutíme solí, pepřem a česnekem. Nakrájené