Prémiový obsah
★★★
1.9K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Na másle osmahneme šalotku, přidáme mrkev na kousky, lžíci cukru a orestujeme. Zalijeme vývarem a vaříme
Mrkev oloupeme a nakrájíme na proužky ve tvaru hranolků Mrkvové hranolky podáváme teplé s vychladlým dresinkem
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme a hranolky v
Oloupaný celer nakrájíme na hranolky 1 cm široké. Rozprostřeme na plech a při 200 stupních hranolky osmažíme
Brambory vydrhneme a nakrájíme na velké hranolky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, hranolky opečeme ze
Očištěnou mrkev nakrájejte na hranolky asi 1 cm silné Tymián smíchejte se špetkou soli a hotové hranolky
Zeleninu očistíme a nakrájíme na špalíčky. Všechny suroviny na dip rozmixujeme-NEsolíme. Niva už je hodně