Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
pánve, odložíme do tepla a do výpeku dáme orestovat zelené Porce lososa podáváme s podušenými fazolkami, pokapeme
Fazolky zbavíme stopek. V kastrolku rozehřejeme máslo a přidáme nasekaný česnek
Opečeme a mezitím si krátce povaříme zelené fazolky Poté zcedíme a smícháme se slaninkou.
Fazolky zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list pánvi si připravíme jíšku, kterou poté vmícháme k fazolkám
Fazolky si povaříme v osolené vodě, na trošce oleje opečeme slaninku a přidáme fazolky a orestujeme, podle
Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozehřátém tuku ji v hrnci dáme restovat. Maso omyjeme, nakrájíme
hotové omelety orestujeme krátce na pánvi nakrájené fazolky
omyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit společně s fazolkami mixéru, přidáme vodu z uvařené zeleniny a kousek másla
Fazolové lusky omyjeme a odstraníme vršky a veškeré vláknité kousky. Poté je nakrájíme na malé kousky