Autor: redakceTerka
Tisk Poslat recept
V oblíbených

Zelí z kedlubny s vínem Uvařeno 20x


Recept

  1. Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Kedlubny nastrouháme nahrubo a přidáme k cibuli.
  2. Osolíme, opepříme, okmínujeme, zalijeme vínem a dusíme asi 10-15 minut.
  3. Podle potřeby zahustíme zelí moukou, dochutíme cukrem a octem a dusíme dalších 10 minut.

Další recepty na Zelí z kedlubny s vínem

Vyzkoušejte další podobné recepty na Zelí z kedlubny s vínem
Ingredience
  • 3 kedlubny
  • 1 cibule
  • 2 lžíce olej
  • 3 lžíce bílé víno
  • sůl, pepř
  • kmín
  • cukr
  • ocet
  • 2 lžíce hladká mouka
Čas přípravy
30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Přidejte první komentář

Nejlepší dnešní recepty